Banner

Gratis råd og veiledning

Vårt erfarne designteam hjelper deg å finne riktige løsninger.
Vi hjelper deg på chat, e-post eller i en videokonsultasjon.

3 MÅTER Å KONTAKTE VÅRT DESIGNTEAM


Har du spørsmål, eller trenger du hjelp til å skreddersy den perfekte løsningen for dine vinduer? Vårt designteam tilbyr deg gratis og helt uforpliktende råd om valg av gardiner, oppheng og solskjerming på chat, e-post eller i en videokonsultasjon, slik at du kan komme i gang med ditt prosjekt.
VIDEO
Video

Vårt designteam ringer deg opp til avtalt tid, og tar deg med på innsiden av vårt showroom, enten fra din mobil, PC eller nettbrett. Før avtalen får du også anledning til å sende oss bilder av vindu og rom, samt tegninger eller enkle skisser, som vi kan bruke i forberedelsen til samtalen.

E-POST
Konvolutt

Vårt designteam besvarer din henvendelse på e-post så raskt som mulig i løpt av neste arbeidsdag. Send oss gjerne bilder av vindu og rom, samt tegninger eller enkle skisser, slik at vi kan besvare dine spørsmål og veilede deg på best mulig måte.

LIVE CHAT
Konvolutt

Vår chat for kjøpshjelp og designråd er åpen fra 09.00 til 17.00 fra mandag til fredag. Du er velkommen til å sende oss bilder og skisser som vedlegg mens vi chat’er, og vårt designteam kan også sende deg nyttig informasjon som vedlegg tilbake.