Banner

Hent inspirasjon og kopier stilen
fra Halvor og Eventyrlig oppussing

Stolt leverandør til Eventyrlig Oppussing

Vi i Gardinmaker.no er spesielt stolte av å være en del av Eventyrlig Oppussing-teamet! I tett samarbeid med Halvor Bakke og hele resten av gjengen har det vært utrolig inspirerende å kunne skreddersy og måltilpasse gardiner, oppheng og solskjerming til alle episodene. For ikke å glemme alle putene til Halvor, da! De har vi sydd i et uendelig stort utvalg av farger, kvaliteter og mønstre!

Kopièr stilen fra årets episoder

I årets sesong tar interiøreksperten Halvor deg med til både fjells, sjøs og skogs, og viser deg vakre interiør-løsninger som samtidig er både praktiske og funksjonelle. I mellomtiden har vi plukket ut noen helt spesielle godbiter fra tidligere episoder, der vi syntes at løsningene for gardiner og gardinoppheng kan være verdt å kopiere!

Hos oss bestiller du gardiner, oppheng og solskjerming helt skreddersydd for å passe akkurat til ditt vindu! Vi leverer et nøye utvalgt tekstilsortiment fra kjente merkevarer som Designers Guild, Nya Nordiska, Romo Group, Green Apple, Holmen-Tex og Ralph Lauren, som er av høy kvalitet og tilgjengelig i ulike prisklasser. Fargeprøvene fra episodene bestiller du selvfølgelig helt gratis hos oss.

I sesongens siste episode skaper vinduene magi!

Når Halvor endrer på planløsningen gir det en fantastisk panoramautsikt mot eventyrlige Gaustatoppen! SE MER HER .

Halvor & Co går tilbake i tid for å finne tilbake til husets sjel i Rennebu!

Utvendig er det gamle gårdsbruket en fantastisk perle, men innvendig har det «gått litt gærent» SE MER HER .

Glomfjord alpinsenter har en dugnadsdrevet varmestue som trenger litt kjærlighet!

Stikkord for stilen er alpelodge, saueskinn, grått, blått & ruter. SE MER HER .

Tiden har «stått litt stille» på slektshytta i Nevlunghavn

Halvor & Co tar utfordringen når den unge familien overtar og ønsker en ren og stram stil som samtidig er lun og koselig SE MER HER .

Fra gammel, sliten låve til et drømmested med Ibiza-inspirasjon

«Hvitt er mer enn bare hvitt» sier Halvor, og velger både gardiner, benkeplate og takfarge i en helt kritthvit farge.
Det passer middelhavsstilen perfekt!
SE MER HER .

Gjenbruk og redesign i hytta på Foreholmen

Halvor & Co moderniserer en generasjonshytte med vakre tekstiler, slik at Hamptons stilen møter Flekkefjord! SE MER HER .

Familien fikk oppgradert sitt hytteparadis i Os

Familiens nyinkjøpte hytte fikk både stil og sjarm, og et klassisk interiør i vakre farger SE MER HER .

Forvandling til lunt sommersted i Lodalen

Her forvandlet Halvor og teamet en "storgård" til et lunt sommersted i første episode denne sesongen! SE MER HER .

Furuhytta i Østfold fikk eventyrlig oppgradering

Etter en kort rotur, og ikke langt fra Sarpsborg, ligger den lille øya Fårnøtt. Familien som eier hytta overlot gladelig nøklene til Halvor og hans dyktige team, i håp om at de kunne forvandle det som var en blanding av en sjø - og fjellhytte fra 80-tallet! SE MER HER .

Omringet av oliventrær i Provence

I 2019 dro Eventyrlig Oppussing til Provence for å pusse opp et feriehus med stort potensiale! Den gamle fabrikken i sten lå usjenert til i et vakkert område med vinmarker som nærmeste nabo, og omringet av oliventrær og sypresser. SE MER HER .

Halvors maritime hytte på Træna

Norges eldste fiskevær ligger i Træna helt på kanten av storhavet ytterst på Helgelandskysten. Her skulle Ole, Gustav og Halvor pusse opp hver sin rorbu, før eierne skulle kåre den de likte best. Det fikk frem konkurranseinstinktet til gutta! SE MER HER .

Sommeridyll i Kragerø

På Arnholmen utenfor Kragerø har en familie funnet sin drømmehytte, men hytta er mørk og ligner mest på en fjellhytte, og familien ønsker inderlig at den skal forvandles til et lyst og fargerikt sommersted. SE MER HER .