Banner

For arkitekter og interiørdesignere

Vi forenkler arbeidet ditt, og tilbyr profesjonelle løsninger og komplette leveranser
av gardiner, oppheng og solskjerming til dine prosjekter.

Bli prosjektkunde

Er du en profesjonell aktør som ønsker å levere gardiner, oppheng og solskjerming som en del av din totale leveranse til private og offentlige kunder? I så fall kan du tenke på oss som en forlengelse av ditt team! Vi er her for å gjøre dine små og store prosjekter litt enklere, og hjelper deg å sikre en helhetlig løsning og leveranse.

FORDELER MED AVTALEN

Det kan oppleves både komplisert og tidkrevende å planlegge og koordinere komplette løsninger for gardiner, oppheng og solskjerming, spesielt hvis du også skal stå for innkjøp av tekstiler og sømtjenester. Derfor kan du samle denne delen av prosjektet hos oss, - der du selv er ansvarlig for korrekt måltaking. Vårt erfarne designteam bidrar til å sikre en helhetlig løsning fra produktveiledning til endelig løsningsforslag, alltid med fokus på tekniske spesifikasjoner og funksjonelle krav.

Prosjekttekstiler fra kjente merkevarer

Gardinmaker.no samarbeider med de største tekstil-leverandørene i Europa, og leverer et nøye utvalgt sortiment fra merker som Designers Guild, Nya Nordiska, JAB, Romo Group, Green Apple, Holmen-Tex og Ralph Lauren. Tekstilene er av god kvalitet og tilgjengelig i ulike prisklasser. Derfor finner vi alltid løsninger som passer ditt prosjekt, og som lever opp til miljø-, brann- og vaskekrav. Vi sender deg gratis fargeprøver også!

DIN DESIGNPARTNER

Her kan du se hvordan det er å jobbe med oss i Gardinmaker.no.

Eksklusive
merker og kolleksjoner