Lyst og innbydende på glassverandaen

Glassverandaen har blitt Halvor sitt yndlingssted, og benyttes flittig fra mars til oktober. Her sitter han og legger planer for grønnsakshagen eller andre nye prosjekter, og rommet holdes i lyse farger, der profilene på vinduer og dører og de rustikke flisene på gulvet kommer til sin rett. Lyse, uforede lin-gardiner er hengt opp på en rustikk gardinstang i ekte smijern, som er håndlaget på den engelske landsbygda, og gir det en perfekt, avslappet og lun atmosfære.

«Følelsen av å være ute selv om du er inne.»

Halvor har valgt lyse, hvite lingardiner i fargen Oyster fra Designers Guild. Lin er et naturmateriale som passer perfekt inn på glassverandaen – ekte, naturlig og deilig.

Halvor har hengt opp gardinene på håndsmidde smijernstenger som er laget på landsbygda i England. «Jeg synes det er helt fantastisk vakkert! Også er det runde bankede kuler på enden, og jernringer. Og det er liksom så naturlig og ekte. Det her er den ultimate stua mi.»

Som prikken over i’en har Halvor vakre, håndlagde gardinholdere laget av eksklusive materialer. I nettbutikken finner du flere ulike varianter som kan tilpasses stilen i rommet.

Her har Halvor valgt:

Gardinhøyde med blyantfold
Farge Oyster
Designer Designers Guild
Kolleksjon Brera Lino
Tekstiltype Lin / look
Bestill her
Gardinstang i smijern, Ø20 mm
Farge Svart
Endedekor Spyd Cannonball
Bestill her
Gardinholder
Farge Hvit
Designer Deltacon
Kolleksjon Guinea
Bestill her