Kjøkken med gammelt og nytt

På kjøkkenet har Halvor valgt å kombinere gamle, rustikke stoler med en moderne, stram kjøkkeninnredning i en mørk farge. I vinduet henger en 1700-talls liftgardin med en stripet tekstil, som er rullet opp på en trestokk. Den gir et litt røft inntrykk med sine grove snorer og skinnstropper i samme farge som vasen og stolene. Detaljer er helt klart viktig! Sol og innsyn reguleres med en fritthengende plissègardin med grå tekstil som matcher veggfargen perfekt. Den er fin å bruke fordi den trenger liten plass inne i vinduskarmen, og er lett å betjene opp og ned ved behov.

Halvor har montert liftgardinen ved spisebordet helt opp mot taket for å få enda mer lysinnslipp. Det gir også inntrykk av at vinduet er større enn det egentlig er.

«Her kan du velge masse – akkurat sånn som du vil ha det. Det er valgmuligheter på tråder, det er glassringer og skinnhemper – masse valgmuligheter slik at du får det akkurat sånn som du vil ha det.»

Halvor har valgt en lag-på-lag løsning hvor en håndbetjent up & down plissegardin skjuler seg bak liftgardinen. Den skjermer for sollys og innsyn, og er superfleksibel. Du kan skjerme for innsyn fra den nederste delen, feste den på toppen, ha den midt på eller dekke hele vinduet.

Halvor har valgt en lignende løsning til vinduet over kjøkkenbenken, med en 1700-talls liftgardin som dekor og en håndbetjent topphengt plissegardin bak.

Her har Halvor valgt:

1700-talls liftgardin, roll-up
Farge Bleu
Designer Ralph Lauren
Kolleksjon Annick Ticking
Tekstiltype Bomull / look
Bestill her
Enkel plisségardin, håndbetjent topphengt (vindu ved vask)
Farge Deep bamboo
Designer The Window Studio
Kolleksjon Earthy linen
Bestill her
Enkel plisségardin, håndbetjent up & down (vindu ved bord)
Farge Slate grey
Designer The Window Studio
Kolleksjon Weaves
Bestill her