Spisestue inspirert av Afrika

Jeg har valgt mørke farger som harmonerer med hverandre, fordi det gir lunhet og ro, der det store blikkfanget er de vakre liftgardinene med et afrikansk-inspirert zebra-mønster i en tung lin-kvalitet fra Ralph Lauren. Hans reiser rundt i Sør-Afrika inspirerte han til å velge akkurat dette mønsteret, fordi det gir rommet personlighet og sjarm. Tunge, forede gardinhøyder i en elegant velour-kvalitet er montert på Madison gardinstenger i fargen antikk bronse. Merk at både gardinhøydene og liftgardinene henger i samme høyde helt opp til taklisten fordi det gir en helhet og rette, rene linjer.

«Jeg er oppriktig glad i disse gardinene. Jeg vil si at jeg faktisk elsker de!»

Med en lag-på-lag løsning får Halvor en funksjonell, fleksibel og dekorativ gardinløsning i spisestuen. Ved å blande ulike tekstiler skaper Halvor et spennende og interessant uttrykk – her har han valgt en liftgardin i en linblanding sammen med gardinhøyder i velour.

Bak liftgardinen er det montert en rullegardin. Denne fungerer som skjerming mot sollys og innsyn, samtidig som noe av utsynet bevares. Den er diskret plassert bak liftgardinen, slik at den ikke synes.

Halvor har valgt Madison gardinstang i metall med en antikk bronsefinish som er matt, børstet og ren. Her kan du velge blant fire ulike farger; gunmetal, matt graphite, antikk bronse og messing. Du kan også velge blant flere fine endestykker for å understreke din stil. «Jeg liker at det skal være enkelt og rent, derfor disse avkuttede endestykkene som er stramme og moderne.»

Her har Halvor valgt:

Liftgardin, hard fold med spiler
Farge Ebony
Designer Ralph Lauren
Kolleksjon Terranea Zebra
Tekstiltype Lin / look
Bestill her
Gardinhøyde med blyantfold
Farge Peat
Designer Villa Nova
Kolleksjon Barcelona
Tekstiltype Velour
Bestill her
Gardinstang i metall, Madison Ø30 mm
Farge Antikk bronse
Bestill her
Rullegardin, lysfiltrerende
Farge Grey White
Designer Mermet
Kolleksjon Screen Vision
Bestill her