Banner

Hent inspirasjon hos Halvor Bakke

Hjemme hos Halvor er gardiner og solskjerming tilpasset interiør og ønsket funksjon. Løsningene ser du her!

Velkommen hjem til meg!


Halvor Bakke er en av Norges mest populære interiørdesignere, og kjent fra mange ulike tv-program. Han er en ekspert på interiør, og gir oss stadig ny inspirasjon som vi kan ta med oss selv når vi selv innrede hus og hytter. Halvor Bakke er programleder i Eventyrlig Oppussing på TV3, og Gardinmaker.no er stolt sponsor av årets sesong, som leverandør av gardiner, oppheng og solskjerming til alle episodene!

Halvor elsker gardiner! Gardiner er om mulig enda viktigere enn møbler og pyntegjenstander, og er avgjørende for å tilføre rommet varme og karakter. Halvor anbefaler å bruke gardiner i kombinasjon med solskjerming for å regulere lys, varme og innsyn, og synes godt man kan leke seg med å kombinere ulike materialer, teksturer og farger uten at det blir feil. Ikke vær redd for å blande ulike mønstre på gardiner, liftgardiner og puter, - det gjør rommet bare enda mer spennende, og er med på å skape det personlige uttrykket, sier Halvor.

Halvor bor på småbruket "Trae" i Stavern, som ligger et steinkast fra barndomshjemmet der han vokste opp. Her er det god plass mellom naboene, masse frisk luft og familien rett i nærheten, sier Halvor. Det er veldig, veldig godt å komme hjem, kunne slappe av og være meg selv!

Huset er opprinnelig fra 1840 og et påbygg fra 1920, men Halvor er likevel opptatt av at det ikke skal bli et museum. De gamle tømmerveggene i biblioteket er beholdt, og står i en tøff kontrast til de malte og slette flatene ellers. Huset fremstår med sjel og et nostalgisk preg, samtidig som det er tilført nye, moderne og tidsriktige elementer. Alle rom er i en perfekt fargeharmoni, som passer både han og huset, og som skaper helhet og harmoni.

La deg inspirere av Halvor Bakkes fantastiske hjem!