Banner

Vårt virtuelle showroom

Kjøp av måltilpassede gardiner, oppheng og solskjerming er ikke lenger begrenset av geografiske avstander! Nå kan du enkelt besøke vårt virtuelle showroom innenfor trygge rammer av din egen bolig, og benytte moderne, digitale løsninger via mobil eller pc.

Banner

Vårt erfarne designteam tilbyr deg gratis og helt uforpliktende råd om valg av gardiner, oppheng og solskjerming. Gjennom gratis videokonsultasjon kan du se på innsiden av vårt showroom, der vi kan vise deg hvordan alle produktene fungerer og hvilke valgmuligheter som finnes. Vi kan også komme med forslag til material- og fargevalg, samt sende deg gratis fargeprøver fra våre mer enn 1.000 ulike fargeprøver fra hele vårt produktsortiment, fra kjente merker som Designers Guild, Nya Nordiska, Romo Group, Holmen-Tex og Ralph Lauren.

Vi er opptatt av at løsningene hensyntar dine behov for skjerming mot lys og innsyn, utfordringer med akustikk og inne-temperatur, samt ønske om tidsriktige og moderne løsninger. Vi påser at du har all den informasjon du trenger for selv å foreta oppmåling og montering, for på den måten å spare både tid og penger.

Ønsker du å bestille tid for en gratis videokonsultasjon med vårt designteam? Klikk på knappen nedenfor, fyll inn din kontaktinformasjon og ønsket dag og tid, så tar vi kontakt med deg for å bekrefte tidspunktet i løpet av kort tid.

Velkommen til vårt virtuelle showroom!

Gratis råd og veiledning

Kontakt vårt designteam på chat, e-post eller i en videokonsultasjon, slik at du kan komme i gang med ditt prosjekt. Følg linken her!