Skreddersydd i Norge

Vi er stolte av at vi skreddersyr våre produkter her i Norge.
Vi har kort leveringstid og leverer produkter av høy kvalitet fra vårt sømstudio.

Gardinmaker.no er et norsk selskap som består av et team av høyt kvalifiserte håndverkere, sømmersker, interiørdesignere og konsulenter som til sammen har mer enn 100 års erfaring med gardiner, gardinoppheng og solskjerming. Vår visjon er å gjøre det enklere og mer tilgjengelig å kjøpe skreddersydde løsninger online, og derfor ønsker vi å sikre at du får måltilpassede løsninger av høy kvalitet uansett hvor i landet du bor.

Vårt designteam hjelper deg

Vårt erfarne designteam tilbyr deg gratis rådgivning om gardiner, oppheng og solskjerming. Vi er opptatt av at løsningene hensyntar dine behov for skjerming mot lys og innsyn, utfordringer med akustikk og inne-temperatur, samt ønske om tidsriktige og moderne løsninger. Vi påser at du har all den informasjon du trenger for selv å foreta oppmåling og montering, for på den måten å spare både tid og penger.

Ingen standardmål!

Produktene vi lager er virkelig de eneste av sitt slag, fordi de er skreddersydde for deg. Alle gardinhøyder, liftgardiner og matchende puter sys for hånd i vårt sømstudio, og kontrolleres nøye før utsendelse. Gardinskinner-, stenger og liftgardin-system måltilpasses av våre kyndige håndverkere og teknikere, som med fokus på detaljer påser at alle produktene er av høyeste kvalitet. Her er det ingen standard mål! Vår produksjon av rullegardiner har pågått her i nesten 10 år, og det er kun et veldig lite utvalg av våre produkter som produseres andre steder i Europa. Vi samarbeider nært med en rekke kjente tekstil-leverandører fra hele Europa, og har et stort og nøye utvalgt sortiment av tekstiler, kvaliteter og farger, tilpasset både klassiske og mer moderne hus og hytter.