Slik bestiller du

Før du bestiller anbefaler vi deg å se instruksjonsvideoen under. Den viser hvordan du skal gå frem, og henviser også til nyttig informasjon underveis.

Gardiner

Gardiner skreddersys med et stort utvalg tekstiler, fra gjennomsiktige til lystette blackout kvaliteter. Et fôrstoff på baksiden gir ekstra solskjerming, forbedret isolasjon og økt lyskontroll. Velg mellom en dekorativ, stasjonær sidegardin som ikke skal trekkes for, og en funksjonell gardinhøyde som kan dekke hele lysåpningen slik at den skjermer mot sol og innsyn. Benytt to lag med gardiner med ulike egenskaper hvis du ønsker å kopière hotellfølelsen! Vi tilbyr en rekke valgmuligheter, slik at du kan utforme gardinløsningen til å passe nøyaktig dine behov.

Merk; Vi anbefaler at du har fastsatt gardinopphengets lengde og plassering på vegg før du bestiller gardinhøyder, eller kontakt oss, så hjelper vi deg gjerne.

Gardinoppheng

Gardinoppheng er felles betegnelse for både gardinstenger og gardinskinner. En gardinskinne festes oftest i tak eller høyt opp på vegg, og brukes med lange gardinhøyder som enkelt kan trekkes over store vinduspartier. Gardinskinner leveres i mange ulike farger, og er tilgjengelig som enkel og dobbel skinne, samt med buer til hjørneløsninger.

En gardinstang er mer dekorative, og vi tilbyr hele 8 ulike kolleksjoner av gardinstenger, i utførelser fra malt eller beiset treverk, i ekte, sort smijern, eller også i et stort antall metallfarger. Vi tilbyr en rekke valgmuligheter, slik at du kan utforme gardinløsningen til å passe nøyaktig dine behov.

Liftgardiner

Liftgardiner skreddersys med et stort utvalg tekstiler, fra gjennomsiktige til lystette blackout kvaliteter. Et fôrstoff på baksiden vil gi ekstra solskjerming, forbedret isolasjon og økt lyskontroll. Velg mellom modell soft fold uten spiler for en soft look, hard fold med spiler for et strammere utseende, eller 1700-talls roll-up med skinnstopper for en mer rustikk stil. Vi tilbyr en rekke valgmuligheter med Toso liftgardin-system, slik at du kan utforme gardinløsningen til å passe nøyaktig dine behov.

Puter

Pynteputer skreddersys i valgfri størrelse og i valgfri tekstil, og leveres om ønskelig med fjær innmat for perfekt fasthet. Vi tilbyr en rekke valgmuligheter, slik at du kan kombinere mønstre og farger for å skape et spennende uttrykk.

Rullegardiner

Rullegardiner skreddersys enten med en kolleksjon av «intelligente», lysfiltrerende screens, som effektivt filtrerer lyset og skjermer mot innsyn, eller med lystette blackout kvaliteter som mørklegger rommet. Vi tilbyr en rekke valgmuligheter, slik at du kan utforme gardinløsningen til å passe nøyaktig dine behov.

Plissègardiner

Plisségardiner skreddersys av tekstiler med «trekkspill»-folder, som gir et stilrent uttrykk. Tekstilene leveres enten med ett eller to lag av plissert tekstil, der den dobbeltsidige tekstilen også skjuler snorhullene. Kolleksjonen består av tekstiler fra de gjennomsiktige, transparente som filtrerer lyset og skjermer mot innsyn, til lystette blackout kvaliteter som mørklegger rommet, og du kan velge mellom tre ulike modeller for betjening.

Persienner

Persienner måltilpasses i tre og aluminium utførelse, og i ulike lamellbredder. De gir stor grad av fleksibilitet fordi de effektivt skjermer både mot sol og innsyn. Trekksnoren hever og senker persiennen, mens grad av lysinnslipp reguleres med en tiltsnor som åpner og lukker lamellene. Kolleksjonene består av et stort antall farger med fargekoordinerte snorer, samt en rekke valgmuligheter, slik at du kan utforme persiennen til å passe nøyaktig dine behov.

Squid® selvklebende vindustekstil

Squid er en selvklebende, transparent tekstil som hjelper til med å beskytte ditt privatliv, mens du samtidig beholder mye naturlig lysinnslipp og kan nyte utsikten. Squid bidrar også til å holde en stor del av solvarmen ute, og finnes i 6 vakre, minimalistiske naturfarger. Den kan brukes på alle vinduer uansett størrelse og form, og den er enkel å montere helt selv!

Gratis råd og veiledning

Kontakt vårt designteam på chat, e-post eller i en videokonsultasjon, slik at du kan komme i gang med ditt prosjekt. Følg linken her!